Tuindorp Stoempers

arrow-left arrow-right

Februari 2013

Pre-openingsrit

Zondagochtend 9 uur en 11 Stoempers op de been. Ons peloton is aan het ontwaken uit de winterslaap. 5 dikke banden (Reinier & Monique, Diederik, Bas en Marten) en 6 dunne banden van Frank & Frank, Allard, Vincent D, Marcel R en Patrick.

Lees verder

Juli 2012

Marmotteweek

Na enkele vruchteloze pogingen is het in 2012 eindelijk gelukt om in te schrijven voor la Marmotte. Ergens in oktober 2011 melde Vincent Frowijn dat zijn zwager Daan op zoek was naar een maatje om de Marmotte te gaan rijden. Na enig heen en weer emailen hebben we ons ingeschreven via de website van Alpedhuezfietsreizen.

Lees verder

Juli 2012

Maratona Dolemieten

Op zondag 1 juli om 6.30 klonk het startschot voor 10.000 deelnemers van de Dolemieten Maraton in La Villa Alta Badia. Tussen al deze wielrenners 2 stoempers: Diederik Verheul en Frank Witte.

Lees verder

Juni 2012

Verjaardag van Eddy Merckx

Op zondag 17 juni gaf Eddy zelf, op zijn verjaardag, het startschot voor de Gran Fondo Eddy Merckx. Vlak voor de start werd hij toegezongen door ca.1100 gretige wielrenners die klaarstonden voor de 156 km.

Lees verder

Juni 2012

Drie nieuwe fietsen over de drie ballonnen

Het zomer-stoemperweekje bleef dit jaar beperkt tot een 5-daagse voor drie stoempers in de Vogezen. Met alle drie een nieuwe fiets wilden we proberen hoe die in het gebergte beviel. We vonden een primahuisje in de buurt van de start van de Trois Ballons, van alles voorzien; ook met een televisie die op het 85ste kanaal uiteindelijk Nederland-Denemarken uitzond – maar dat hadden we best willen missen…

Lees verder

Mei 2012

Buienradar

Buienradar. Handige tool voor organisatoren van BQQ-feestjes en buitenacticiteiten van de personeelsvereniging maar, zo bleek weer eens, een sluipmoordenaar voor het moreel van de serieuze wielrenner.

Lees verder

April 2012

Romeinentocht

Zondag 15 april vertrokken Patrick, Frank B en Frank W om half acht naar Dinxperlo voor de Roemeinentocht. Aangekomen daar was het koud met een bleek zonnetje, wat moest dat worden?

Lees verder