Tuindorp Stoempers

arrow-left arrow-right

Oktober 2019

Najaarsweekend Vielsalm

Het najaarsweekend 2019 vond plaats iets ten noorden van Vielsalm, vlakbij de Wanne; uiteindelijk met 12 man, na afhaken door griep van Mark en Diederik. Aanwezig: Martin, Marcel G, Michiel, Vincent vD, Vincent F, Frank W, Wouter, Dick, Edo, Nico, Rene en ondergetekende.

Lees verder

Mei 2019

Toscane

Bella Italia, Toscane, waar het leven goed is...toch...? Na het helaas afblazen van de eerdere Toscane-reis, lukte het Patrick toch mede-Stoemperste vinden die de reis ook wilden maken. Te ver? Ach, effe doorbijten...net een lange fietstocht..  het mooie landschap, de vino, de strade bianci en de zon tegemoet!  

Lees verder

Augustus 2018

Pyreneeën-week + Marmotte

Na de Andermatt-week nog een week de bergen in? Tja, als Frank W al een huis heeft gevonden en een paar mensen polst... Zelf heb ik nooit in de Pyreneeën gefietst, nou ja ooit aan de Spaanse kant met bagage. Maar nooit de roemruchte cols als Tourmalet, Aubisque...En dan ook nog de Marmotte Pyreneeën als toetje?  Deal, we gaan!

Lees verder

Juni 2018

Stoempersweek Andermatt, Zwitserland

De week in Andermatt was memorabel. Zelfs zodanig dat ik lang heb geaarzeld er op de site,  immers 'openbaar', over te schrijven. Aan de andere kant verdient een week, die de aanwezigen zeker bij zal blijven,  een plek op onze site, als het maar met een korte tekst.

Lees verder

Juni 2018

Vael Ouwe 2018: Ode aan Edo

Wat valt er nu weer te schrijven over de zoveelste Stoempertocht?   Dat het heet was, 160 km dan lang is, dat de Veluwe indrukwekkend uitgestrekt en bijna zo mooi als Twente is, dat het drinken bij de verzorgingsposten op was na 60 km? Of dat we met 6 waren en Michiel koos voor de 100km omdat hij zich niet lekker voelde, dat Floris zijn vaste dipje weer dapper overwon, Marcel G gelukkig geen last meer heeft van zijn gescheurde kuitspier, en Vincent F en ik het meeste kopwerk deden?

Lees verder

September 2017

Stoemperweekend Achterhoek Aalten

Nu de weekends de laatste jaren in het binneland plaatsvinden, zoeken we steeds meer de uithoeken op. Vorig jaar Friesland, dit jaar bijna letterlijk; de Achterhoek, op 300m van Duitsland, in accommodatie 'de Grenswachter' in het buitengebied van Aalten

Lees verder