Tuindorp Stoempers

arrow-left

Kort verslag Jaarvergadering 2020

Op 6 maart hadden we onze jaarlijkse vergadering. Onderstaand het verslagje.

6 Maart 2020

KORT VERSLAG JAARVERGADERING 2020
Aanwezig: Frans, Mark, Edo, Patrick, Wouter, Vincent, Vincent, Michiel, Jos, Floris, Allard, Martin, Frank en Frank
Gastheer:  Frans,  waarvoor dank!
 1. Mededelingen: Er verschenen recent 2 nieuwe namen in de app-groep;  Jort en Paul. één via het wattbiken, en één via-via. Mogelijk neemt Frans binnenkort ook nog een buurman mee.
 2. Terugblik: Geen bijzonderheden; er wordt steeds meer vgegraveld, naast het ATB-en; op de weg de nodige externe tochtjes, Toscane-week en Ardennenweekend. Qua ongelukken alleen Floris met een stevige valpartij
 3. Veiligheid: er wordt aandacht gevraagd voor
  - goed seinen; geef elkaar feedback als het niet goed gebeurd. (en hou het schreeuwen een beetje beschaafd, of groet mensen die we inhalen)
  - voor nieuwkomers: we 'eisen' helm en verzekering.
  - veiligheid neemt af bij extreme tempo's. Hou elkaar juist dan scherp.
  - vergeten te noemen, de oude afspraak: heeft iedereen de stoemper-adreslijst in z'n telefoon ivm noodnummers? (partners thuis)
 4. Deux Vitesses: het 'deux vitesse's heeft weer wat aandacht nodig. Frans zal proberen  voor de zaterdagen een route te appen.  Splitsen kan altijd na de koffie. Maar vooral: spreek het goed af bij de Oké. Heb oog voor elkaar; en dat betekent niet alleen 'omkijken' maar zeker ook zelf aangeven als het te hard gaat. En dan dus tijdig!           Op dinsdag blijft de snelheid voorop staan. Na Ruiterberg wordt gewacht. Als je er af moet graag tijdig aangeven. Maar ook op dinsdag geldt: als je gewoon een rustig rondje wil, app het, en je hebt vast gezelschap.
 5. WegkalenderZie mail en op deze site: Kalender 
 6. Bijzondere evenementen:
  Het Stoemperweekje lijkt dit voorjaar niet van de grond te komen, omdat een aantal Stoempers al heeft gekozen voor The Ride of de Dreiländergiro.
  Wouter en Michiel organiseren het lange Stoemperweekend. September?
  30 aug de eerste editie van het toertochtje Tuindorp-Tuindorp. Kijk op https://tuindorptuindorp.wordpress.com/  Je kunt daar ook vast je belangstelling opgeven!
 7. WVTTK:
  - Wielerplatform Utrecht:
  er worden veel activiteiten georganiseerd in het kader van de Vuelta. Zo ook 20/21 juni De Ronde van Utrecht; tzt benaderen Patrick en Frank W ons als vrijwilligers. 
  - Allard meldt dat hij voorlopig afwezig blijft door gezondheidsproblemen. Sterkte Allard!
Dat het een mooi fietsjaar mag worden!

Frank