Tuindorp Stoempers

arrow-left arrow-right

April 2012

Klimmen Monschau Klimmen

Zondagochtend 6.30 uur werd ik thuis (wat een luxe) opgehaald door Nico met zijn BMW 5 serie (nog meer luxe). Nadat de fiets op de heel oude maar zeer degelijke fietsendrager was gezet reden we met z’n drieën (ook Vincent was van de partij) naar Klimmen.

Lees verder

April 2012

Unieke prestatie Stoempers

Unieke prestatie? Een aantal keren goud zeker, of op zijn minst bij de snelsten van onze leeftijdscategorie? Nee hoor, een geheel andere unieke prestatie! Leest

Lees verder

Maart 2012

Openingsrit

Zaterdag opende het Tuindorp Stoemper zomer seizoen 2012, 12 stoempers aan de start, miserabel weer en iedereen schijnt deze rit nu al verdrongen te hebben, laat staan dat er een verslag van is geschreven.

Lees verder

Juni 2011

De Tuindorp Stoempers stoempen niet meer

Het broeit in de Utrechtse wijk Tuindorp. Terwijl wielerminnend Nederland zich verheugt op spannende Tourweken, is de animo voor het wegfietsen in Tuindorp tanende. De roemruchte wielerclub Tuindorp Stoempers schijnt uiteen gevallen te zijn. Althans die verhalen doen de ronde. Wij stuurden onzer wielerredactie op onderzoek uit.

Lees verder

April 2010

Rije in Wijhe

Patrick en ik vormden de allochtone afvaardiging van de TS in de 120 km van de Wijhe-toer vandaag. Wij troffen elkaar wel op het afgesproken tijdstip...

Lees verder