Tuindorp Stoempers

arrow-left arrow-right

April 2013

Gilbert in de bloesem

Op 28 april reden 4 stoempers La Philippe Gilbert vanuit Aywaille. Om 6 uur vertrek Q8 met FrankB, Mark, MarcelR en FrankW. Marcel had zijn voiture ter beschikking gesteld, zijn fiets in de bak en 3 achterop, dat ging prima. 2,5 uur rijden, dus rond 9 uur zaten we op de fiets voor de ruim 160 km.

Lees verder

Maart 2013

Wintersport in de Volta

Net als vorig jaar was een flinke ploeg enthousiast om de Volta te rijden, 150 km, 2300 hoogtemeters. Uitstekend georganiseerde tocht vanuit Eijsden.

Lees verder

Februari 2013

Niet de goede gevoelstemperatuur bij Vincent van Dijk

Om 11:00 uur stonden er 5 goed ingepakte stoempers in het clubgebouwtje bij de Q8, daartoe aangemoedigd door onze Vincent. We belden kleumend rond 11:10 maar eens op, naar: Vincent. "Waar blijf je?" De vraag had moeten zijn: "Waar verblijf je?" Want hij antwoordde vanuit zijn bed...

Lees verder

Februari 2013

Pre-openingsrit

Zondagochtend 9 uur en 11 Stoempers op de been. Ons peloton is aan het ontwaken uit de winterslaap. 5 dikke banden (Reinier & Monique, Diederik, Bas en Marten) en 6 dunne banden van Frank & Frank, Allard, Vincent D, Marcel R en Patrick.

Lees verder

Juli 2012

Marmotteweek

Na enkele vruchteloze pogingen is het in 2012 eindelijk gelukt om in te schrijven voor la Marmotte. Ergens in oktober 2011 melde Vincent Frowijn dat zijn zwager Daan op zoek was naar een maatje om de Marmotte te gaan rijden. Na enig heen en weer emailen hebben we ons ingeschreven via de website van Alpedhuezfietsreizen.

Lees verder

Juli 2012

Maratona Dolemieten

Op zondag 1 juli om 6.30 klonk het startschot voor 10.000 deelnemers van de Dolemieten Maraton in La Villa Alta Badia. Tussen al deze wielrenners 2 stoempers: Diederik Verheul en Frank Witte.

Lees verder

Juni 2012

Verjaardag van Eddy Merckx

Op zondag 17 juni gaf Eddy zelf, op zijn verjaardag, het startschot voor de Gran Fondo Eddy Merckx. Vlak voor de start werd hij toegezongen door ca.1100 gretige wielrenners die klaarstonden voor de 156 km.

Lees verder

Juni 2012

Drie nieuwe fietsen over de drie ballonnen

Het zomer-stoemperweekje bleef dit jaar beperkt tot een 5-daagse voor drie stoempers in de Vogezen. Met alle drie een nieuwe fiets wilden we proberen hoe die in het gebergte beviel. We vonden een primahuisje in de buurt van de start van de Trois Ballons, van alles voorzien; ook met een televisie die op het 85ste kanaal uiteindelijk Nederland-Denemarken uitzond – maar dat hadden we best willen missen…

Lees verder