Tuindorp Stoempers

arrow-left arrow-right

Augustus 2015

Valpartij!

Voor degenen die er vandaag niet bij waren, we hebben vandaag een nare valpartij gehad. Om een ieder te infomeren even dit verslagje.

Lees verder

Augustus 2015

Eenzame Stoemper haalt zijn Alpenbrevet!

Op zaterdag 29 augustus was er een prachtig fietsevenement in Zwitserland: het Alpenbrevet. Dit is een relatief onbekende cyclo die in hetzelfde rijtje thuis hoort als Marmotte, Maratona en Giordana. Frank Witte hield de Stoemper-eer hoog!

Lees verder

Maart 2015

Volta 2015: Koud, koud en koud...

De traditionele opening van het Stoempers Klassiekerseizoen is al jaren de Volta. Erg vroeg in het seizoen, dus we hebben al van alles gehad. Van sneeuw in de berm tot lekker warm. De samenvatting van dit jaar in 3 woorden: koud, koud en koud. De temperatuur kwam niet boven de 5 graden en maar heel even een bleek zonnetje.

Lees verder

Augustus 2014

Zonnebril en windbrekertje.....

Om acht over negen was afgelopen zaterdag het zomerpeloton van acht compleet. De dagopening bevatte wezensvragen als "heb jij een zonnebril op ?" vs "heb jij een windbrekertje bij je?" en dat illustreerde de toestand van het zwerk treffend.

Lees verder

Mei 2014

Lokale tochten voorjaar/zomer 2014

De kern van het Stoemerseizoen wordt gevormd door de lokale weekend-tochtjes. Bijgaand enkele korte verslagjes uit dit jaar, waarin eindelijk, onder aanvoering van Jan A, de Deuxième Vitesse invulling kreeg.

Lees verder

April 2014

Prachtig weer, Volta 2014

Ook in Limburg en de Voerstreek was het weer prachtig. Met 8 man, en een losse vroege starter (Diederik D) hebben we weer genoten van een mooi Limburgs landschap met witte bloesems versierd.

Lees verder