Tuindorp Stoempers

arrow-left arrow-right

April 2016

Volta 2016: We hadden het kunnen weten....

We hadden het kunnen weten: 2012: mooi weer, felblauwe lucht, 2013: sneeuwresten langs de weg, 2014: warm!, 2015: 'koud, koud, koud', dus 2016? Dat zat wel goed! De temperatuur liep op naar ruim 20 graden, en dat verleidde ons er toe om na de finish op het dorpsplein van Eijsden nog even te blijven hangen; de 100ste Ronde van Vlaanderen op groot scherm, biertje, frietje en muziek....mooi einde van een heerlijke dag!

Lees verder

Maart 2016

Ename Classic

Op 19 maart al met 9 Stoempers naar Vlaanderen. Zo vroeg in het seizoen zin we nog nooit wakker geweest....

Lees verder

Oktober 2015

Ieper, mooi weekend tussen de slagvelden

Maar liefst 17 Stoempers gingen medio oktober richting Ieper. Patrick, Vincent F, Vincent vD, Piet, Monique, Reinier, Floris, Marcel G, Nico, Dick, Bas, Martin, Jaap, Allard, Wouter de M, Diederik V en ondergetekende.

Lees verder

September 2015

Verslag Veiligheids-bijeenkomst Stoempers

Naar aanleiding van de valpartij op 29 augustus kwam op 16 september een flink aantal Stoempers bijeen om te bezien wat we er van konden leren. Centraal stonden de persoonlijke aandachtspunten / voornemens om ongelukken waar mogelijk - nog meer - te voorkomen.

Lees verder

Augustus 2015

Valpartij!

Voor degenen die er vandaag niet bij waren, we hebben vandaag een nare valpartij gehad. Om een ieder te infomeren even dit verslagje.

Lees verder

Augustus 2015

Eenzame Stoemper haalt zijn Alpenbrevet!

Op zaterdag 29 augustus was er een prachtig fietsevenement in Zwitserland: het Alpenbrevet. Dit is een relatief onbekende cyclo die in hetzelfde rijtje thuis hoort als Marmotte, Maratona en Giordana. Frank Witte hield de Stoemper-eer hoog!

Lees verder