Tuindorp Stoempers

arrow-left

Kort verslag jaarvergadering 4 mrt 2016

Bijgaand een korte wergave van het besprokene en de afspraken op 4 maart 2016.

4 Maart 2016

Jaarvergadering 4 mrt 2016 Kort verslag

1. Opening. 19 afmeldingen maar toch nog 13 aanwezigen....

2. Terugblik zomerseizoen 2015: Diverse tochtjes met mooi aantal deelnemers (Volta, Nord Eiffel), de Dolomieten week, met wat minder weer, en helaas enkele valpartijen, met serieuze gevolgen. Sluiting van het seizoen met een mooi weekend in Ieper. Dank aan de organisatoren!

Veiligheid: zet het noodnummer op je nieuwe NTFU-pasje, in je tlf en meld het aan Diederik V die de telefoonlijst bij houdt !

3. Terugblik winterseizoen: enkele externe tochtjes maar het lokale ATB-en blijft dun bezet. Jaap fietst op de zaterdagmiddagen en zal komend jaar eens proberen of daar meer animo voor is.

4. Zomerkalender: zie aldaar. Nog een enkele vacature!

5. Bijzondere activiteiten

- Zomerweek: 2015 staat alweer vast. Hulde!. Ideeën voor 2017: Toscane; dwars door de Pyreneeën.

- Najaarsweekend: voor de organisatie melden zich aan Piet, Patrick en Floris

- Stoempers helpen bij DTC-tocht 1/2 okt: Mark coordineert, de eerste vrijwilligers zijn Jaap en Patrick; wie nog meer ?!?!?

- Baan: verschuift naar het najaar; geinteresseerd zijn i.i.g. Frank B, Piet, Diederik V

6. Communicatie: We heben de groepsmail (Yahoo), whatsapp en de site.

- mail: voor langere berichten; uitnodiging activiteiten etc

- app: voor de last-minute berichten (afwijkende fietstijden) en 'small talk'. Sommigen vragen v.w.b. dat laatste om enige terughoudendheid, gezien de hoeveelheid berichtjes.... Voor externe tochten eventueel een aparte whatsapp-groep aanmaken voor de deelnemers.

- site: www. tuindorpstoempers.nl Voor verslagen, foto's en als historisch overzicht... Foto's graag aanleveren via mail (whatsapp foto's hebben onvoldoende kwaliteit). Verslagen graag in word, géén pdfjes met foto's er in geplakt. Sturen naar fjjbles@outlook.com

7. Overig

Kleding: Er is draagvlak voor een nieuw design. Frans is bereid na te denken over en nieuw (strakker) design. Wie denkt er met hem mee? De huidige kleuren vormen de basis zodat er een mooi lijn ontstaat vanuit de eerste en tweede series.


Frank B