Tuindorp Stoempers

arrow-left arrow-right

Juni 2007

Marmotte d'Olt

Resultaten Marmotte d’Olt 2007: Geen verslag van dit weekje, maar wel foto’s (zie aldaar) en de uitslag van de Cyclo:.... Bravo voor de Tuindorp Stoempers !

Lees verder

April 2007

File in de Amstel Gold

Gisteren de 150 km Amstel Gold Race gereden. Opgestaan in Schin op Geul om 7:00 uur, keek naar buiten: rijp op het gras. En geen lange broek of beenstukken mee, want mooie fietstemperatuur voorspeld.

Lees verder

Juni 2006

Maatjes in de Auvergne

Gezien de vakanties van de deelnemers zal het Les Copains verslag nog even op zich laten wachten, maar alvast wel een korte impressie van hetgeen we hebben meegemaakt, in Ambert en omgeving.

Lees verder

Mei 2006

Duitsland is het toch niet

Vandaag de "Klimtoer Gennep" (vanaf Ottersum). Arie en ondergetekende compleet gemotiveerd. Jaap, wat ontevreden over zijn huidige fietsconditie, zag deze tocht als een vorm van "overcompensatie". Nou dat heeft hij geweten.

Lees verder

Maart 2006

Stadsblad, "Afzien in Vlaanderen"

Het is komende zondag weer zover. De enige, echte opening van het wielerseizoen met de Ronde van Vlaanderen. Voor insiders 'De Ronde', voor het volk 'Vlaandrens Mooiste'. De Utrechtse wielrenner Marcel Gerards rijdt de ronde dit jaar voor de derde keer.

Lees verder

September 2005

Kramp!

De vorige editie van deze helse cyclo staat mij nog altijd in het geheugen gegrift. Slechts één stoempermaatje om mee op reis te gaan en als die dan op het laatst nog afzegt resteert mij maar een ding: ik ga toch...

Lees verder

Juni 2005

Uiteindelijk gingen we allemaal voor het toetje

Een weekje fietsen in de Provence eind mei/begin juni. Een menu dat klinkt als een klok. Een prima gezelschap, een perfect gekozen locatie en onderdak, alle ruimte, rust, een zwembad met uitzicht op de bergen (lees: ‘de berg’), de temperatuur is goed 25 tot 30 graden.

Lees verder