Tuindorp Stoempers

arrow-left arrow-right

April 2022

Volta Classic 2022; een koude maar droge editie

Kort verslag van de Volta 2022, van 3 april. Een koude 'Hel van het Mergelland, gefietst door Patrick, Frank W, Roland, Vincent F en Michiel, samen met 'thuisrijder' Jacques. En de foto's staan hier: https://tuindorpstoempers.nl/fotos/volta-2022 

Lees verder

Augustus 2021

The Ride 2021

Drie keer verschoven maar eind augustus 2021 konden we eindenlijk los! Van de voet van de Col de la Madeleine naar de Cauberg in 8 dagen; 1300 km en 22.000 hoogtemeters. Helaas maar met drie stoempers door het afvallen van Frank W (gevallen) en Marcel R. Door corona was ook de route verlegd, niet vanaf de Stelvio maar dus de Col de la Madeleine. Maar ach, zowat 2 jaar na onze inschrijving, willlen we daar niet over klagen.... eindelijk ging het door!

Lees verder

April 2020

En toen kwam Corona......

Kort na de Jaarvergadering 2020 begon de Corona-crisis. Ook een enkele Stoemper had er fysiek flink last van. En verder vielen 'op en af' de meeste gezamenlijke activiteiten weg.

Lees verder

Oktober 2019

Najaarsweekend Vielsalm

Het najaarsweekend 2019 vond plaats iets ten noorden van Vielsalm, vlakbij de Wanne; uiteindelijk met 12 man, na afhaken door griep van Mark en Diederik. Aanwezig: Martin, Marcel G, Michiel, Vincent vD, Vincent F, Frank W, Wouter, Dick, Edo, Nico, Rene en ondergetekende.

Lees verder

Mei 2019

Toscane

Bella Italia, Toscane, waar het leven goed is...toch...? Na het helaas afblazen van de eerdere Toscane-reis, lukte het Patrick toch mede-Stoemperste vinden die de reis ook wilden maken. Te ver? Ach, effe doorbijten...net een lange fietstocht..  het mooie landschap, de vino, de strade bianci en de zon tegemoet!  

Lees verder