Tuindorp Stoempers

arrow-left

Kort verslag jaarvergadering 2019

Aanwezig: ong. 20 man!
Gastheer:  Marcel R; waarvoor dank!

8 Maart 2019

ATBen en gravelbiken:  Het ATBen leeft weer een beetje op; regelmatig externe tochten. Er is een aparte app-groep gevormd voor de ATBers door Diederik.  er werd nu vooral op zat gefietst; Patrick heeft een voorkeur voor af en toe zondag; zal dat tzt gaan rond-appen.  FrankW en enkele anderen hebben het gravelbiken ontdekt. Met crossfiets, afgeslankte ATB of 25/28 mm bandjes op de racefiets. Aan te bevelen!
Wegfietsen: Goed jaar; geen grote valpartijen; enkele tochten en vooral een mooie week in Andermatt met behoorlijk grote groep.
  • veiligheid: zorg dat je de (nieuwe) adressenlijst in je tlf hebt gedownload (noodnummers). We refereren nog even aan de individuele voornemens en de uitdaging elkaar als groep te corrigeren als er zaken niet goed (veilig) gaan. Blijven doen.
  • Deux Vitesses: is afgelopen jaar minder geprogrammeerd; er is blijkbaar minder behoefte. Blijft de uitdaging het bij de start/het bushokje uit te spreken! Even een check of het gezelschap en de ambities overeenkomen.
  • Di/wo-avond: Op dinsdag blijft de snelheid voorop staan. Na Ruiterberg wordt gewacht. Als je er af moet graag tijdig aangeven. Maar ook op dinsdag geldt: als je gewoon een rustig rondje wil, app het, en je hebt vast gezelschap.
Wegkalender: Zie bijlage. het commerciële karakter van tochten neemt toe. We kunnen ook zelf een toertocht-route op eigen datum fietsen, dankzij Garmin....  genoemd wordt bijv. Klimmen-Banneux-Klimmen.     Voor het weekje Toscane eind mei zijn nog enkele plekken.
Rondvraag
  • Monique staat nog even stil bij de memorabele Andermatt week. Ze vind het fijn nog steeds deel uit te kunnen maken van de Stoempers.
  • Is Engeland niet een keer een leuke bestemming? Zomer 2020 bvb. Wie organiseert bepaalt, zo zeggen onze tradities....
  • EHBO: We hebben een avondje EHBO/reanimatie gedaan, maar het zakt weg. Michiel zoekt nog even na wat de kosten zijn. Voor certificaats-training zijn min 6 deelnemers nodig. En dan jaarlijks herhalen. Andere optie: wordt BHVer op je werk
Volgens mij was dat het ongeveer.... tegelijk vergadering leiden, bier drinken, nootjes knabbelen en notuleren is best ingewikkeld.....

Frank B